Megrendelési feltételek

Elektronikus megrendelését csak online webáruházunk felületén keresztül lehet leadni. A vásárláshoz regisztráció nem szükséges, ám a regisztráció nélküli megrendelés esetén is a regisztrációval közel azonos adatok megadása szükséges. A kért adatok csak és kizárólag olyan adatok, melyek a megrendeléshez, illetve a kiszállításhoz feltétlenül szükségesek. Adatait harmadik félnek semmiféle esetében sem adjuk ki.

Az online vásárlás feltétele a hiteles adatok megadása, és a megrendelési feltételek elfogadása.

A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön. Amennyiben a megrendelésben foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, illetve a vásárló a megadott telefonszámon többszöri felkeresés után sem elérhető, a megrendelést törölje.

Rendelést csak saját e-mail címmel, telefonszámmal rendelkező személyek adhatnak le, ezen adatok megadása kötelező.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t tartalmazó) ár, de a szállítási díjat nem tartalmazza. A pizza termékek tartalmazzák a doboz árát, mely 26 és 32cm-es pizzák esetén bruttó 60 ft, míg 60cm-es pizza esetén 200 ft.

Az üzemeltető az árváltoztatás jogát fenntartja! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállal.

Garantáljuk, hogy a terméket azon az áron fogja megkapni, amennyi a megrendeléskor a termék mellett szerepelt, amennyiben a rendeléskor leadott terméknevek és termékárak az adatbázisban lévő adatokkal megegyeznek. A megrendelés törlésre kerül, amennyiben az idegenkezűség gyanúja merül fel (pl.: hackelés, kód átírása stb.).

Az árak, illetve termékek folyamatosan változhatnak, bővülhetnek.

A megrendelésnek felső határa nincs.

Áruátvétel, Szállítás, Fizetés

Az áru kizárólag kiszállítás útján kerülhet a megrendelőhöz. A kifizetés az áru átvételekkor történhet: készpénzzel, étkezési utalvánnyal, SZÉP kártyával egyaránt.

A megrendelést csak a megrendeléskor / regisztrációkor felsorolt településekre áll módunkban kiszállítani. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahelyi címe is a vásárlónak.

A kiszállítási idő kb. 30-45 perc Orosházára és a környező településekre egyaránt. A kiszállítás csúszását előre nem látható okok miatt fenntartjuk.

A rendeléskor megadott adatokat (címet, termékeket) utólag csak telefonon módosíthatja. Megrendelését az Ön által megadott E-mailcímre általunk küldött levélben erősítjük meg.

A megrendelt termék(ek) értéke a csomag átvételekor fizetendő ki a választott fizetési eszközzel a kiszállító futárnak a szállítási díjjal együtt. A megrendelt termékek mellett megküldjük az ön által megrendelt termékek listáját, és a nyugtát.

A megrendelt terméket futáraink nyitvatartási időben (lásd Kapcsolat), előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Ha regisztrációját törölni szeretné, ezt e-mailben jelezze felénk, és mi azonnal töröljük rendszerünkből.

Az eladó adatai